LBB

LBB näki päivänvalon joulun alla vuonna 2003, kun eräs yhdistys kaipasi joulujuhliinsa jonkinlaista ”räminää”. Kirjava joukko muusikoita, sekä entisiä että osaavia, otti haasteen vastaan; menestys oli odotettu mutta silti yllätys ja tämä ”räminäremmi” alkoi harjoitella säännöllisesti Paraisten Abbey Road-studiossa (Nordströmien entinen navetta Muddaisten kylässä, sijainti N 60° 17’ 25.62”, E 22° 19’ 47.09”).
Navetassa istuvat muusikot olivat iältään, kokemukseltaan ja musiikimaultaan varsin erilaisia yksilöitä ja tämän tuloksena syntyi melko pian kaikkia ikäluokkia miellyttävä perusohjelmisto.

Paraisten Kaupungin riskinottokyky on aina ollut hyvää luokkaa, eikä emmitty kääntyä LBB:n puoleen kun tarvittiin tanssittajia v. 2004 joulujuhliin. Silloin tuli tenkkapoo, tarvittiin nimi, ei parrasvaloihin voinut astua nimettömänä. Tilaisuuden budjetti oli matalaa sorttia ja päädyttiin tilapäisratkaisuun Low Budget Band. Yleensä kaikki tilapäinen muuttuu pysyväksi, niin kävi nytkin eikä maailma olisi enää entisellään jos tästä luovuttaisiin.

Menestys jatkuu ja Sinullakin on mahdollisuus päästä osalliseksi jos tarvitset musikaalista viihdettä kaikenikäisille! Olemme joustavia, matala budjetti ei ole ehdoton edellytys jos haluat kääntyä puoleemme.