Bändin nestori Kurt ”Bobi” Svahnström (hanuri, saxofoni)
Tarttui hanuriin kun soitin vielä oli soittajaa isompi. ”Bobin” ja kavereitten ensiesiintymisen  kohteeksi joutuivat pahaa aavistamattomat nauvolaiset. Ohjelmistoon kuului kymmenkunta kappaletta, joita illan aikana jauhattiin uudelleen ja taas uudelleen kunnes yleisö osasi ne ulkoa. Iän myötä ”Bobi” on laajentanut reviiriään myös puhallin- ja klassisen musiikin puolelle, kuorolaulua unohtamatta. Hän on ainut bändin jäsen, joka heti laittaa nuotit oikein päin.

Stigu ”Slowhand” Byskata (lead guitar, laulu)
Aloitti uransa teinimuusikkona 60-luvun Kokkolassa ja soitti soolokitaraa paikkakunnan suosituimmassa rautalankapumpussa. Jyräsi sen jälkeen kaikki ruotsinkielisen Pohjanmaan tanssilavat tanssiorkesterin kitaristina ja trumpetistina. Nyttemmin torvi on jäänyt sivuun (siis trumpetti). Sitten astuivat kuvaan vuorollaan armeija, yliopisto, vaimo, lapset ja työ ja soitto oli kesannolla kolmekymmentä vuotta. Mutta katso, hänen eteensä ilmestyi LBB, uinuvat henget heräsivät ja nyt hän osaa taas melkein yhtä monta sointua kuin 60-luvulla (silloin pärjäsi kolmella, se neljäs yleensä pilasi kaiken).

Svante ”Magic” Nordström (basso, laulu ja mitä vain)
Näkyvä hahmo Paraisten musiikkielämässä jo vuosikymmenien ajan. Hän on soittaunut useimpia soittimia useimmissa Paraisten bändeissä ja on edelleen legendaarisen ”Magic”-bändin vahvoja taustahahmoja. Repertuaari on kuin pohjaton säkki, ja kun omat kyvyt eivät riitä niin kyvykkäät musiikkopojat auttavat. Svanten ura alkoi samalla tavalla kuin monella muullakin nuorella ja innokkaalla noviisilla: siitä vaan keikalle vaikka ohjelmisto loppui jo ennen ensimmäistä taukoa ja kulkuvälineenä oli polkupyörä tai vuorobussi.

Jan ”Conna” Johansson (rummut, laulu)
Kuuluu Svanten kanssa samaan kategoriaan, jo nuorena hän oli vanha muusikko, takanaan monta bändiä ja paljon kokemuksia. Myös hän kuuluu ”Magic”-bändin peruskalustoon. Hän on kaikkiruokainen, myös musiikin suhteen; valssi ja tango sekoittuvat sulavasti rokkiin ja bluesiin. Hän on soittanut eri kokoonpanoissa eri puolilla maailmaa, joten sopeutuminen LBB:hen ei tuottanut suurempia vaikeuksia. Hänen taustastemmoissaan on usein taivaallista tunteikkuutta, kun taas raaka rokkiääni vie ajatukset ihan toiseen suuntaan.

Peter ”Satakieli” Lindgren (laulu, kitara)
On vastuussa kaunolaulannasta. Hän on laulanut ja soittanut pienestä pitäen, mutta omien sanojen mukaan ei ole koskaan soittanut ”oikeassa” bändissä. Usko ken haluaa! Vaikka LBB:n musiikkivalikoima ulottuu 50-luvulta tähän päivään saakka, se ei tuota hänelle ongelmia, kaikki vanhat suosikit saavat hänen kurkkunsa kautta uutta elämää. Hän käy käsiksi myös sellaisiin lauluihin, joihin on uskaltautunut vain Pavarotti jms., tämä Pitetarsaaren lahja Paraisten musiikkimaailmalle.

THE BAND

Yksi LBB:n valtteja on monipuolisuus ja ohjelmiston laaja aikajänne. Orkesterin jäsenten iän, taustan ja kokemuksen kautta eri musiikkiaikakaudet yhdistyvät nautinnolliseksi kokonaisuudeksi
(ei koske oopperafriikkeja).