LBB

LBB kom till i juletider år 2003, då man behövde ett ”skrammelband” till en föreningsjulfest. En brokig skara av både aktiva och avdankade musikanter antog utmaningen, och framgången – om än oväntad - lät inte vänta på sig. Skramlet lät så pass bra att det gav mersmak, och en bit in på 2004 började kärntruppen från ”skrammelbandet” samlas i studion vid Muduis’ Abbey Road – Nordströms ombyggda ladugård.

Musikerna representerade en salig blandning av olika åldrar, erfarenhet och musiktycke (se ”The Band”), och kanske var det just det som snart resulterade i att bandet satt med en grundrepertoar som skulle tillfredsställa kräsna lyssnare i alla åldrar. Under övningarna ventilerades ofta olika namnförslag, många bra och lika många otryckbara. Man visste ju aldrig när omvärlden skulle få upp ögonen för det nya tillskottet i musikvärlden, och då gick det inte att vara anonym.

När så Pargas Stad hade den goda smaken att anlita bandets tjänster för sin julfest 2004 blev namnbehovet akut. Ett nöddop förrättades och med tanke på den låga budget som stod till förfogande föreslogs Low Budget Band som en temporär lösning. Allt temporärt tenderar som bekant att bli permanent, så gick det också denna gång och LBB har nu blivit ett bestående begrepp som rosat musikmarknaden i snart tre års tid. Framgången fortsätter, vill Du bli delaktig av den så missa inte LBB  då Du behöver dansmusik och musikalisk underhållning för alla åldrar och smakinriktningar. Vi är flexibla: Du måste inte ha en låg budget för att anlita oss!