GIGS

Få band kan som LBB förnöja flera generationer samtidigt, och det är ingen överdrift att säga att den moderna världshistorien går hand i hand med LBB:s repertoar. Smäktande valser från 40-talets salta böljor, 50-talets rockiga rytmer, 60-talets vinande "ståltrådsgitarrer", 70- och 80-talens hetsiga hitparader och snyftande svensktopp ända fram till våra dagar - allt detta ljuder där LBB rör sig. Inget kan hindra suset av musikhistoriens vingar (på sin höjd ett elavbrott)!

LBB:s publik kan på ett fat avnjuta storheter som Harry Brandelius, Chuck Berry, Elvis, Eric Clapton, Juice Leskinen, Peter Lindgren m.fl. m.fl. Mottot är: "Något för alla och envar!" (och litet till oss, det är inte helt gratis), och det har många musikvänner kunnat uppleva: på Pargas stads julfester, på fiskmarknaden, på privata tillställningar, företagsfester etc.

Många klagomål har hörts efter LBB:s spelningar, men de har utan undantag gått ut på att musiken slutat för tidigt. Allt har en ände, men inte LBB, bara arrangörerna har tillstånden i skick!

Saknar Ditt liv innehåll, är pizzan torr, TV-såporna sliskiga? Kom ihåg: Det är aldrig för sent att ge upp; kom och ta del av musikens glädje och frustande lust tillsammans med LBB!

 

PS . Glöm inte plånboken!